Skip to content

SELATEK expanderar till Jönköping genom förvärv av Elmontage

Jönköpingsbaserade Elmontage Eklind o Löfgren AB (”Elmontage”) ansluter till SELATEK och utvidgar därmed ytterligare gruppens geografiska närvaro i Småland. Elmontage, som omsätter runt MSEK 30 med 20 anställda, grundades på 1940-talet och är ett väletablerat fullserviceföretag inom elinstallationer. Nuvarande ägare kommer stanna kvar i sina operativa roller samt som ägare i den gemensamma koncernen.

”Vi är mycket glada över att Elmontage har valt att bli en del av SELATEK. Elmontage är strategiskt välpositionerade i Jönköping och blir en möjliggörare för gruppens framtida tillväxt i regionen. Elmontages breda tjänsteerbjudande och långvariga kundrelationer passar väl in i SELATEKs strategi.” säger Magnus Löfgren, VD för SELATEK.

”Vi ser fram emot att bli en del av SELATEK och ta nästa kliv i vår utvecklingsresa. Det känns spännande att ta del av samarbetsmöjligheterna med övriga SELATEK-bolag och driva framtida tillväxt i regionen. Genom vår gemensamma erfarenhet och expertis kommer vi kunna utveckla vårt erbjudande inom elteknik och öka nyttan för våra kunder.” säger Peter Bolin och Lewi Hector på Elmontage.

Elmontage
Back To Top