Skip to content

Säkerhetstekniker | AV-Line

AV-Line är en del av SELATEK som erbjuder ett brett urval produkter och tjänster. 

SELATEK är en teknikleverantör inom säkerhet, elinstallation och automationsområdet där synergierna mellan teknikområdena skapar stark tillväxt, flexibilitet och teknikutveckling mellan bolagen inom koncernen.

Vår samlade kompetens erbjuder innovativa lösningar med modern installationsteknik där ökad systemintegrering och energioptimering skapar ökad lönsamhet för våra kunder.

FAKTA

START
Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm, eller enligt överenskommelse
Lön
Enlig överenskommelse
Intervjuer
sker löpande och vi hoppas kunna tillsätta tjänsten så snart som möjligt, så vänta inte med din ansökan!
Eventuella frågor
om tjänsten besvaras av
Daniel Karlsson
daniel.karlsson@selatek.se
0706 27 19 65
Ansökan skickas
Rekryteringsansvarig för SELATEK region Mälardalen
cattis.samuelsson@selatek.se
0708 11 55 85
FÖRETAGET
AV-LINE

Om AV-Line

AV-line är ett heltäckande installationsföretag som erbjuder sina kunder spetskompetens och helhetslösningar inom elinstallationer, kommunikation och nätverk, säkerhet och övervakning samt installation av avancerad AV-teknik och laddstationer till elbilar. Kunder är i första hand fastighetsägare, förvaltare av kommersiella fastigheter samt företag. Vi är idag ca 40 medarbetare och huvudkontoret ligger centralt beläget på Stora Essingen i Stockholm. Läs gärna mer på www.av-line.se.

AV-line fortsätter sin starka tillväxttakt. Säkerhetsavdelningen består idag av fem medarbetare och de behöver nu förstärkning. Vi är ISO certifierade i kvalité och miljö samt anläggarfirma och inbrottslarm larmklass 2.

Om tjänsten

Om du är säkerhets- eller larmtekniker och vill arbeta med den senaste tekniken, då har vi jobbet för dig! Som del av säkerhetsavdelningen har du daglig kontakt med kunder och är företagets ansikte utåt. Du får jobba med allt från stora projekt till kortare uppdrag och service. Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar med larmsystem, passersystem, CCTV och uppdaterar dig kontinuerligt i ny teknik. Du kommer att ta emot, kontrollera och se till att material levereras till kund. Du säkerställer att utförda installationer är fackmannamässigt utförda och går igenom bygghandlingar för att förstå arbetets utförande. Du genomför service, felsökningar och underhåll av anläggningar. Färdigställandekontroll av anläggningar och driftsättning är också ditt ansvarsområde.

AV-line har en stor bredd av tjänster. Det kommer finnas goda möjligheter att uppdatera sig inom ny teknik och utvecklas inom yrket. Du får möjlighet att driva projekt och jobba självständigt. Vi tror att du är nyfiken på ny teknik och drivs av att lära nytt.

Vem är du?

Du har minst 2 års erfarenhet av att arbeta som säkerhets- eller larmtekniker.

Har kunskap om produkter för larm-/passersystem och god installationsvana.

Det är meriterande om du har erfarenhet av CCTV, RCO, Galaxy eller likande system, även med lås och dörrautomatik.

Talar och skriver svenska och engelska.

Är ostraffad, utdrag ur belastningsregister krävs vid anställning.

Har körkort (minst B).

Vi erbjuder dig att bli en del av ett mycket trevligt gäng på ett växande företag med högt i tak och kvalitet i fokus. Hos AV-Line får du chans att utvecklas och påverka ditt eget arbete. Tjänsten är på heltid. Det finns bra arbetsvillkor samt kollektivavtal, ”Installationsavtalet”, genom Svenska Elektrikerförbundet och IN.

Selatek_icon-01

SELATEK är en teknikleverantör inom säkerhet, elinstallation och automation, där synergierna mellan teknikområdena i de olika bolagen ska skapa stark tillväxt, flexibilitet och teknikutveckling.

SELATEK med sina elva företag finns idag representerade på femton orter, från Stockholm och Mälardalen ner till Småland och Skåne.

Företagsgruppen omsätter ca 750 miljoner kr/år.

Back To Top