Skip to content

SELATEK växer inom säkerhet genom förvärv av AllTor Data & Larmteknik

AllTor Data & Larmteknik (”AllTor”) ansluter till SELATEK och stärker därmed gruppens position inom säkerhetsinstallationer i södra Sverige. AllTor grundades 2005 och erbjuder helhetslösningar inom inbrottslarm, brandlarm, kameraövervakning, passersystem och IT-tjänster med kontor i Klippan. Företaget har idag en omsättning på runt SEK 25 miljoner och 14 engagerade medarbetare. Nuvarande ägare kommer stanna kvar i sina operativa roller samt som ägare i den gemensamma koncernen.

”Vi är mycket glada över att AllTor har valt att bli en del av SELATEK. Säkerhetssegmentet är ett högprioriterat tillväxtområde inom gruppen och AllTor kommer bli ett värdefullt tillskott med sin gedigna erfarenhet och kompetens. Närheten till SELATEKs övriga bolag i Skåne och södra Småland möjliggör även stora korsförsäljnings- och samverkansmöjligheter. Förvärvet passar väl in i SELATEKs strategi och vi ser fram emot att utvecklas vidare tillsammans.” säger Magnus Löfgren, VD för SELATEK.

”Vi ser fram emot att bli en del av SELATEK och ta nästa kliv i vår tillväxtresa. Det känns spännande att få fortsätta driva vår pågående satsning i samverkan med våra nya systerbolag. Tillsammans kommer vi att kunna vidareutveckla våra erbjudanden inom säkerhetsinstallationer och därmed öka nyttan för våra kunder.” säger Allan Jönsson och Torbjörn Movert på AllTor.

-
Back To Top